plug-in

met Geen reacties

19 Januari

Website bijna klaar. Toch weer in de verleiding om een nieuwe plug-in te gebruiken:

 

december

Hele mooie gallery ontdekt: Envira eindelijk ga ik voor cath’s website gebruiken

 

14 december
Om een site van Cath te testen wilde ik een landingpage plugin gebruiken. Landing pages, SEO Content + leads analytics – werkt niet lekker. Gaat eraf. Ga kijken of in het thema niets zit om het menu in een pagina uit te zetten.

11 december

Pinnacle gedraagd zich netjes en is lijkt een goede aankoop.Zit nog steeds met een goede gallerie in de maag. Catharina gebruikt next gen, een hele populaire maar ik vind hem niet zo mooi. Ik ga nu envira gebruiken> een heel snelle en mooie gallerie volgens een blog. Ben benieuwd

14 sep
Pinnacle is mooi maar heeft een probleem met WP super cache. Want de pagina’s wilden niet meer refreshen. De plugin helemaal eruit gekikkerd. Werkt nu weer mooi. Het mooie aan pinnacle is dat ik de header mooi kan vormgeven.

septmeber

Nieuw thema: pinnacle: strak layout met veel extra functionaliteit. eindelijk duidelijk hoe je met catagorien om moet gaan. Ook een mooie portfolio.

 

maart :

showcases is wel een mooie plugin voor verschillende opdrachten te laten zien. eigenlijk is het gewoon een berichtvorm
Juni Ik heb hem weer weggegooid want kon er niets mee eigenlijk

mei:

Gallery master werkt op zich wel gebruiksvriendelijk maar is tamelijk kostbaar 3 euro per maand.

juni:

Gallery factory: weer een andere galerij: 18 euro Lijkt mooi strak te zijn.

Advanced Custom Fields. Kun je een extra veld maken in je post bijvoorbeeld een inzetje van de auteur, inleiding of beelden.

visual composer, nog een keer proberen schijnt een populaire wysiwig builder te zijn. Netty is tegen.

Flipbook  Mooie boekjes maken. 33 euro. Foutje gemaakt eerst had ik alleen de pdf extension 10 euro. 25 juni: ben toch teleurgesteld. Voor teksten werkt de PDF extension minder: hij maakt allemaal plaatjes ervan. Misschien toch met issuu werken? Die houd de pdf intact.